Martial Arts

Martial arts, wat  krijgskunsten betekent  is een geheel van vechttechnieken en -tradities.   Binnen het ATF worden er verschillende vormen van martial arts aangeboden. De vereniging Helmsport verzorgt deze trainingen. Aan de lessen nemen vrouwen en mannen deel van allerlei leeftijden en dat zorgt voor een prettige sfeer waarin hard getraind wordt. Ieder kan instappen op zijn of haar niveau en er wordt getraind met respect voor elkaar. Kickboksen: Onze kickbokslessen zijn bij uitstek geschikt om zelfverdediging te leren en tegelijkertijd in topconditie te komen. 

Cardio-kickboksen: Altijd willen kickboksen maar zonder het fysieke contact, puur voor je conditie en kracht. Dan ben je bij cardio-kickboksen aan het juiste adres. De trainingen zijn zeer gevarieerd en er wordt gebruikt gemaakt van muziek voor de motivatie. Iedereen kan op zijn of haar niveau steeds werken aan een verbetering van kracht en conditie. De pittige warming-up wordt gevolgd door verschillende oefeningen die de onderdelen van je lichaam trainen. Daarnaast worden doormiddel van kickbokstechnieken andere onderdelen als snelheid en souplesse getraind.  Alle zones van je lijf worden aangepakt en al snel zal je resultaat zien en voelen.

Kung-Fu: Op de dinsdagavond en de zondagmiddag zijn er trainingen in de Chinese vechtsport. een traditionele sport waar het gaat om lichaamsbeheersing en controle. Zowel met open hand als met wapens. een hechte groep beoefenaars in Groningen en Haren. Respect en plezier staan aan de basis van onze trainingen. Zelfontwikkeling zonder competitie met jezelf of een ander. kijk voor meer informatie op. www.kungfujourney.nl

Jeugdlessen: Op maandag en donderdag avond zijn er kickbokslessen voor de jeugd vanaf 6 jaar. bij deze lessen proberen we altijd met 2 leraren aanwezig te zijn. De training is zwaar en leuk tegelijk. Plezier maken en genieten van de sport. houd niet in dat er wel hard getraind word. Discipline, doorzettingsvermogen en veel leren horen ook bij de les.

Agenda Groningen:
Maandag: les van Erwin
10:00 cardio kickboksen      
17.00 vanaf 6 jaar                                
17.45 vanaf 12 jaar                                                                                                                                                   
18.45 cardio kickboksen
19.35 cardio kickboksen
20.20 kickboksen

Dinsdag:
18.30 Kung Fu van Henry
19.00 kracht training van Rik

Woensdag:
19.00 cardio kickboksen van Hendrik (feelgoodfight) 

Donderdag: les van Erwin
18.00 Jeugd vanaf 12 jaar
19.00 cardio kickboksen
20.00 kickboksen

vrijdag: les van Erwin
10.00 cardio kickboksen
19.00 krachttraining

Zondag: les van Mik
10.00 kickboksen

Op maandag en woensdag geven we ook training in Haren. Op maandag in sporthal Rummerinkhof 8 en op woensdag op de hemsterhuislaan 8. Beide in Haren.
De eerste les is voor de kinderen vanaf 6 jaar. Die les noemen we KiboKu.

Agenda Haren
Maandag/ woensdag: les van Erwin en Dennie
17.30 vanaf 6 jaar
18.30 vanaf 12 jaar
19.30 vanaf 17 jaar tot 99

U kunt ook kijken op. www.kickboksengroningen.nl   Er kan ook een traject opgezet worden waarin iemand toewerkt naar een toernooi of partij. Hierin wordt weer gekeken naar iemand zijn of haar mogelijkheden en dit wordt in een plan gezet. Hierdoor weet je dat je met de optimale begeleiding toewerkt naar je doel. voor mee informatie kunt u bellen naar. 06-50471216 of check www.kickboksengroningen.nl “Om beter te worden moet je trainen wat je niet kunt”