Personal Training

Bij het ATF vinden wij het belangrijk dat er op maat gewerkt wordt én dat je een eigen plan hebt dat gebaseerd is op jouw behoeften en doelen. Daarom starten wij altijd met een intakegesprek. In het gesprek wordt er gekeken naar je doelen, je vragen, je behoeften en je mogelijkheden. Na dit gesprek gaan we een aantal testen doen waardoor we goed in kaart brengen waar jouw krachten en verbeterpunten liggen. Dit alles wordt in een plan gezet en samen kijken we naar de praktische invulling.

De trainingen kunnen op verschillende manier worden ingevuld:

  • Personal training; Jij krijgt training, 1 op 1 met een trainer. Hierdoor krijg je de aandacht en tijd die nodig is om jouw plan tot een succes te maken en je doelen te behalen.
  • Semi-personal training; je doet de training met z’n tweeën. De trainer kan nog steeds zeer gericht bezig zijn maar je hebt wel de steun en gezelligheid van een trainingsmaatje.
  • Small group; training in een groepje van ongeveer 4 personen. De trainer richt zich iets meer op de algemene doelen met daarin nog steeds de mogelijkheid om de accenten van jouw persoonlijke plan te bewaken.
  • Groepstrainingen; op verschillende tijdstippen in de week worden er trainingen in diverse vechtsporten gegeven. Wij werken daarvoor samen met de sportverenigingen Helmsport (www.kickboksengroningen.nl) en Feel Good Fight (http://feelgoodfight.nl).

Tijden

De trainingstijden zijn bij personal en semi-personal afgestemd op jouw mogelijkheden. De trainers zijn hierin erg flexibel en er worden altijd passende tijden gevonden. De small-group trainingen liggen deels vast maar daarnaast kunnen deze ook op gewenste tijdstippen worden aangeboden. Op dinsdag- en vrijdagochtend worden er  om half acht small-group trainingen aangeboden. Volg je deze vroege ochtendtraining, dan kun je daarna fris en energiek aan je werkdag beginnen.

Groepstrainingen worden zowel op vaste tijden gegeven als op afspraak. Trainingen vinden op alle dagen van de week plaats.

Je kunt ons bellen op 06-50471216 voor extra informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u bij contact het contactformulier invullen en dan nemen wij zsm contact met u op.  

“Om beter te worden moet je trainen wat je niet kunt”